Szállítmányozás

  • Nemzetközi és belföldi közúti fuvarozás, szállítmányozás
  • Konténer szállítás
  • Komplett-, gyűjtő és részrakományok
  • Expressz fuvarozás

 A nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási üzletág a cég egyik legjelentősebb tevékenysége, éves szinten közel 9000 szállítási feladatot bonyolít le. Naponta indítunk járatokat európa számos országába a nemzetközi forgalomban használt teherautó típusokkal.

A megbízói igények változásának megfelelően alakítottuk ki gépjármű parkunkat, megtalálhatóak az 1,2 tonna teherbírású furgonok, amelyekkel a rövid határidejű szállítási feltételeknek tudunk megfelelni, a 3 tonna teherbírású kamionok, illetve 24 tonna teherbírású normál kamionok és az ugyancsak vevői igények miatt sorba állított mega trailerek.

A belföldi szállítmányozási és fuvarozási üzletágunk szorosan kapcsolódik a logisztikai tevékenységünkhöz. A raktárunk által kiszolgált nagy volumenű termeléshez szükséges anyagokat a nap 24 órájában szállítjuk, illetve a belföldi beszállítók és a raktár közötti szállítási kapcsolatot teremtjük meg a segítségükkel.

Gyűjtőszállítmányozás: elsősorban a Videoton tagvállalatainak érkező kis mennyiségű, számos beszállítótól érkező árukkal végezzük, külföldi partner segítségével.

Informatikai támogatottság

Cégünknél a szállítmányozási és fuvarszervezési munka teljes folyamata egy integrált fuvarszervezői program segítségével történik.

Az új technológiák felhasználásával készített rendszer teljes körű és integrált nyilvántartási hátteret kínál és biztos alapot nyújt a cég irányításához. A különböző modulok révén a szállítmányozás szinte minden fajtáját képes kezelni. A rendszer Windows-os felhasználói felülettel és Oracle adatbázison működik.

Tevékenységünket a Magyar Szállítmányozók Szövetségének általános feltételei alapján végezzük.